Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Algemene ledenvergadering, presentatie en speeddaten

Woensdag 14 maart hebben wij met Small BusinessHengelo weer een gezellige en informatieve avond gepland. En worden we allen verwacht bij het ROZ in Hengelo.

Leden: inloop 19.00 uur, start 19.15 uur. Wees optijd!
Introducés / niet leden: inloop 19.45uur, start 20.00uur

Algemene ledenvergadering
De avond zal voor de leden beginnen met de algemene ledenvergadering; inloop 19:00uur, aanvang 19.15uur.  Door het drukke programma van deze avond wordt ieder vriendelijke verzocht om voor 19.15 uur binnen te zijn. Laatkomers kunnen helaas de vergadering niet meer bijwonen.

Bedrijfspresentatie Hann. verkoopstyling
Na de algemene ledenvergadering zullen ook de niet-leden en geïnteresseerden naar binnen kunnen en hebben wij om 20.00uur een bedrijfspresentatie van Hanneke Bonhof van Hann. verkoopstyling. Hanneke is een creatieve zelfstandig ondernemer met passie voor interieur, kleur, materiaal en design. Ze richt zich op verkoopstyling in de vastgoed en op de zakelijke interieurstyling. Ze verteld ons over haar dienstenpakket en over haar nieuwe ontwikkelingen.

Speeddaten
Vervolgens zullen wij met alle leden, gasten en introducés gaan speeddaten! Een leuke en bruisende manier voor kennisdeling en kennisuitwisseling. Probeer voor deze avond dan ook een introducé mee te nemen. Zodat we deze speeddate avond tot een echt succes kunnen maken!

Leden en introduces kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@smallbusinesshengelo.nl

We hopen jullie allen te zien bij de ROZ Groep, Enschedesestraat 164 te Hengelo